Mar 3, 2007, 12:02 AM

Танцувам....... 

  Poetry
508 0 3
Танцувам с мечтите - 
цигулка отнася ме.
Дали Паганини говори на мен?
Гласът ти оттеква - твоята песен
ме мами, привлича...
Смутена погледнах в очите ти -
чувствата свои видях.
Намръщен замислено
(неканени мисли
пораждат в мен страх).
Сърцето ти чувам
да бие забързано -
тоз ритъм владее и мен.
И знам, че всичко това е
измислено - мечти и илюзии.
Денят пак е студен.

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??