Хайде, разсъбличай ме... със поглед влюбен, див,
тази нощ за теб танцувам, ще съм твоята мечта,
бързо късай дрехи, време не губи
и целувай страстно...твоя е нощта.
Няма аз да спирам танца на страстта,
рокля в ритъм вдигам, голи рамена,
предизвиквам лудо твоя влюбев зов,
бързо ме целувай, твоя съм сега.
Искаш с мен да бъдеш... да ме любиш ти,
ето, аз ти сбъдвам този твой каприз,
цялата съм твоя, точно тази нощ,
просто фантазирай, аз съм морски бриз.
Ще разкърша в ритъм танца на страстта,
ще ти хвърлям огън, ще те разтопя,
тази нощ съм твойта сбъдната мечта,
как го аз умея, ще те уморя.
27.07.2011
© Ели Зарева Всички права запазени