Aug 4, 2011, 2:46 PM

Танцът на страстта 

  Poetry » Love
1062 0 1

Хайде, разсъбличай ме... със поглед влюбен, див, 
тази нощ за теб танцувам, ще съм твоята мечта, 
бързо късай дрехи, време не губи
и целувай страстно...твоя е нощта.
 
Няма аз да спирам танца на страстта, 
рокля в ритъм вдигам, голи рамена, 
предизвиквам лудо твоя влюбев зов, 
бързо ме целувай, твоя съм сега.

Искаш с мен да бъдеш... да ме любиш ти
,

ето, аз ти сбъдвам този твой каприз,
цялата съм твоя, точно тази нощ,
просто фантазирай, аз съм морски бриз.

Ще разкърша в ритъм танца на страстта, 
ще ти хвърлям огън, ще те разтопя, 
тази нощ съм твойта сбъдната мечта, 
как го аз умея, ще те уморя.
 
27.07.2011

© Ели Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??