24.03.2020 г., 18:14 ч.  

Tаралежово 

  Поезия » Философска
675 4 8

Бъди добър, бъди добър...Така че
и други да повярват в чудеса.
Добра съм, да, добра, почти обаче,
че пак ми го изкарват, през носа.

Далече съм от вашите повели,
високо съм. И свикнах - не боли.
Откраднах две-три слънчеви недели...
Дали ще ви потрябват? Надали...

Гърми, трещи и леден вятър вее,
в очите ми, обаче не вали.
И таралежът в мен ще оживее,
с добри, добри...За себе си...Бодли.
 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??