7.11.2021 г., 22:31 ч.

Тати си тръгна 

  Поезия » Друга
333 1 4

     ( На моя Тати )

 

Побелях за десет секунди.

Залинях за десет тополи.

Остарях с десет години.

Помъдрях за хиляди зими.

А тъгата тъй ме обгърна...

Тати си тръгна.

Тати си тръгна!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??