6.02.2020 г., 18:26 ч.

Татковина сълза 

  Поезия » Друга
470 1 0

Татковина сълза, обичлива,
най земната радост, красива.
Ти си моята богиня, чиста,
моята вяра и горест жива.

 

Татковина сълза, човешка,
ти си ангел на моите грешки.
По пътя свещен,
аз винаги ще бъда до теб.

 

Откакто се роди,
моят дом се прероди.
Всеки корен съживи,
и с щастие заздрави.

 

Добротата си не губи,
в бъднини да пробуди.
Да бъде в бъднини
вярата ти, която ми посвети.

 

Ти си щастието на моите дни,
остани такава, каквато си.
Не ме помни, с побелели коси,
обичам те дори и да боли.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??