4.10.2017 г., 17:56 ч.

Тази болка и тъга 

  Поезия » Друга
347 0 0

Какво от съдовете да измия ми остана,

когато Вие стихове на поети непознати 

ми редите 

и аз оставам със без тях 

и поети тъй без брой редят пред мен непознати 

и в утрото познато,

обогатен и стреснат,

мисля с радост, с усмивка да творя –

някой някога да може да чете 

или цитира 

тази болка и тъга!

© Асен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??