26.04.2023 г., 6:04 ч.

Тази Харли Куин 

  Поезия » Любовна, Еротична
435 0 0

Любовта не губи форма,

Тя не търси с друг размяна,

Тази Харли Куин не търси промяна,

Тя търсеше от любов да бъде заляна.

 

Харли търси своя Жокер,

Но от него няма никакъв помен,

Тя - наранена, но той не бе сломен.

Тя търсеше неговия дъх затаен.

 

И пак използвана,

Тя в неговите устни намираше утеха.

Въпреки всичко, до него стоеше тя.

Обсебена от утопичния образ за него в главата, 

Но пак тя в сълзи бе обляна.

 

Той: "Ще те нараня, както направи и ти."

Тя: "Всеки тест, инсинуация преминах, просто любовта ми приеми."

Той – бягащ от любов, понеже преди нараняван бе.

Тя – страдаща, защото все още обичаше Жокера си.

 

 

 

© Сис Денкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??