13.09.2016 г., 20:35 ч.

Тази Жена 

  Поезия » Любовна
1353 3 12

Тази Жена, 

по която вехна сега,

моите мисли разбърква с лъжица.

Тя е бистрата,

сладка вода,

дето в сърцето ми нежно се втича...

Тя е въздухът,

утринен, горски,

във шепата моя - сетен петак!

Целувам, 

прегръщам

очите, косите, краката ѝ боси...

Обречен съм - влюбен глупак!

 

со19072016strasbourg

 

© Свободей Огражденец Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??