Sep 13, 2016, 8:35 PM

Тази Жена 

  Poetry » Love
1355 3 12

Тази Жена, 

по която вехна сега,

моите мисли разбърква с лъжица.

Тя е бистрата,

сладка вода,

дето в сърцето ми нежно се втича...

Тя е въздухът,

утринен, горски,

във шепата моя - сетен петак!

Целувам, 

прегръщам

очите, косите, краката ѝ боси...

Обречен съм - влюбен глупак!

 

со19072016strasbourg

 

© Свободей Огражденец All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??