7.08.2008 г., 13:40 ч.

Тази любов... 

  Поезия » Любовна
1419 0 19

Тази любов, от която все бягам,

тази любов, тя е вечно със мен.

Тази любов и сега е на прага,

трън във сърцето - тъй до сетния ден.

 

Весели срещи и тъжни раздели -

влюбени погледи, влажни очи,

нашите влакове вече са спрели,

как да те стигна - тъй далече си ти!?

 

Времето в нас даже вече е спряло.

Имахме спомени много преди.

Тази любов е от нас отлетяла,

ала в душата все още гори.

 

Трепетни ласки, рисувани с устни,

пръсти немирни в разпилени коси,

нежният шепот дори ни напусна,

но завеща ни две думи-мечти.

 

Мисля за теб във студените нощи.

Сам съм останал, а навярно и ти

в краткия сън мен прегръщаш все още.

Моята възглавница плува в сълзи... 

 

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??