11.02.2005 г., 20:15 ч.

Тази любов...безначалната 

  Поезия
813 0 0
Има и друга любов,
безначалната,
която е скрита в нас.
Онази любов,
 с която се раждаме
и с първи стъпки
прохожда детето,
протегнало длан.
Онази любов,
с която признаваме
всяко начало и край.
Онази любов
необещаващо даваща
свободата докрай.
Онази любов,
безначалната,
стаила в първия цвят
топлината и слънцето
и оставаща завинаги
първа във нас.

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??