Тази магия - наречена любов
е там във тебе и те чака.
Иска те сега, във тоз живот,
запази мигът завинаги в душата!
Тази любов - наречена магия
знае, че си ангел със едно крило.
Докосне ли, тя с второ те окриля,
сърцето няма да тупти само.
Онзи трепет - първи поглед,
следи оставя и по тях върви.
Знай, след зима идва пролет,
а дъждът вали...и нека си вали!
© Людмила Нилсън Всички права запазени
Прегръщам те, миличка!