Jan 14, 2007, 10:10 PM

Тази магия... 

  Poetry
1230 0 20

Тази магия - наречена любов

е там във тебе и те чака.

Иска те сега, във тоз живот,

запази мигът завинаги в душата!

Тази любов - наречена магия

знае, че си ангел със едно крило.

Докосне ли, тя с второ те окриля,

сърцето няма да тупти само.

Онзи  трепет - първи поглед,

следи оставя и  по тях върви.

Знай,  след зима идва пролет,
а дъждът вали...и нека си вали!


© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??