Тази нощ не мога да заспя
Прегръщам те, в лицето ти се взирам
Не искам да заспя, а и не мога
Искам да те имам все такъв
Прекрасен, мой любим
С открадната усмивка след целувка
Милувка нежна давам ти сега
И отново те целувам
Не искам да заспя, не мога
Искам всяка последна секунда
Когато тръгна си на сутринта да нямам сила да заплача...
© Moon Flower Всички права запазени