Jul 3, 2021, 9:20 PM

Тази нощ 

  Poetry » Love
344 1 0

Тази нощ не мога да заспя

Прегръщам те, в лицето ти се взирам

Не искам да заспя, а и не мога

Искам да те имам все такъв

Прекрасен, мой любим

С открадната усмивка след целувка

Милувка нежна давам ти сега

И отново те целувам

Не искам да заспя, не мога

Искам всяка последна секунда

Когато тръгна си на сутринта да нямам сила да заплача...

© Moon Flower All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??