30.09.2021 г., 19:34 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Любовна
612 0 0

Тази нощ съм различна,
нощ в която възкръсвам,
тази нощ ще обичам,
неочаквано дръзко.
Ще събуждам желания,
ще те съблазнявам,
ще шепна признания,
и ще прелъстявам.
Ще спра  времето,
с дъха на целувките,
ще прелее в безвремие,
сладостта на милувките.
Ще съм  жрицата,
насън обладавана,
ще искаш всяка  частица,
ненаситно желана.
Да, ще съм неприлична
и ще събудя лавата,
с любовта си приличаме,
боси влизаме в кладата.
Казах ти, че съм различна,
дръзка и невъздържана, 
аз съм тази, която обичаш,
а любовта, обяснимо безумна.

© Илонка Денчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??