11.01.2008 г., 19:38 ч.

Тази нощ няма да съм сама... 

  Поезия
708 0 2

Тази нощ няма да съм сама...

Тази нощ няма да съм сама!

Ще затворя очи и ще те видя как до мен лежиш.

Ще галиш с невидими пръсти моята коса,

с ласки за всяка моя лъжа ще отмъстиш.

 

Болка ще ми причиняваш малко по-малко.

С всяка ласка ще изтръгваш от мене вик.

Ще усещаш как трепти прималялото ми тяло,

как те моли да си мой, поне за миг.

 

С безплътни устни пиеш от моите живот,

с невидими ръце докосваш.... о, моля ти се, спри!

Но не знаеш прошка - брутално си суров,

тази нощ не ще заспя, колкото и да ми се спи.

 

Тази нощ ще е нощта на твоята победа,

тази нощ безплътно живота ми ще разрушиш.

С теб ще споделя моята постеля,

а на сутринта с мъка ще те пусна да си вървиш.

 

Тази нощ няма да съм сама...

ще чувствам как до мен къс по къс от мен гориш.

На сутринта ще отворя очи след таз лъжа,

ще плача, че не е истина... тогава - дали ще ми простиш?

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нежен стих!!!
    Поздрав!
  • Много е хубаво, доста добро....ама ми прозвуча леко, като.....мастурбация. Него го няма пък те гали с ръце невидими и после...прости че ти изневерих със себе си! (Естествено, че се шегувам)
Предложения
: ??:??