13.07.2018 г., 3:57 ч.

Тази нова Земя 

  Поезия » Любовна
219 0 2

Ти си много далеч -
на сто планети от мен.
Ех да имах крила...
ще скъся този ден..

Тази липса тежи
.и ме тегли към теб.
Една шепа мечти -
за душата ми хляб.

Гълъба бял с обич лети.
Къде си спрял? 
Ела! При мен се върни

Вече свърши дъжда.
Потопът се спря.
Наша е днес тази нова Земя!

 

12.07.2018

 

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??