2.10.2019 г., 17:44 ч.

Тази сутрин 

  Поезия » Друга
716 3 3

От изток ще е изгревът и утре
Сълзи ще има и мечти,
и ден, ще има нощ и сутрин
И там, дай боже – аз и ти.

 

Обзети от лъжовните стремежи
Да се върти за нас света
Понякога се лутаме невежи
И покоряваме дъна.

 

Виж, брат, обикновени са нещата.
Човек се ражда в красота.
Шумът мълчи пред тишината,
А лошото пред любовта.

 

И пак от изток ще изгрее утре.
И слънцето ще заблести.
Да не оставаш сам в такава сутрин
Дай боже аз,
дай боже ти.

© Бисер Бойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??