26.10.2007 г., 13:53 ч.

Тази вечер е бала ми, мамо 

  Поезия » Бели стихове
1068 0 35
Тази вечер на бала
ще бъда Богиня!
Ще танцувам за себе си само.
Ще се чувствам желана
и ще бъда щастлива
с топлината на твоето рамо!
Аз ще бъда омайно,
неземно красива,
ще открия живота във себе си!
Този Рай на детето
със чувства преплетени
ще остане във спомени, песенно!
И... не ми се сърди,
че забравям те днес,
младостта ми виновна е само.
Че мечтите от детството
взеха превес,
със които ме зареждаше, мамо!
Аз ще бъда Богиня!
На бала ми, мамо!
Тази вечер слънце ще грее.
Ще се сипят звезди,
ще разпръсквам искри...
с младостта си разделям се вече!
24.05.81.

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??