Седя, сама,
но не самотна.
Уморена съм,
от какво ли...?
Просто,
от поредния безумен делник -
трафик, хора неразумни,
просто тълпа.
Къде да избягам,
освен в
СЪНЯ.
Но,
надявам се,
утре пак да се събудя
и
да питам
къде да...
20.11.2008
Сандански
© Катя Пачова Всички права запазени