25.06.2019 г., 20:32 ч.

Тази златна луна 

  Поезия » Друга
935 7 7

Тази златна луна,

само как

разпръсна мрака!

Усмихна се...

а нощта засия,

обсипана

с безброй звезди!

Тази златна луна,

само как ме докосна...

С мир, любов и светлина

и приказни вълшебства!

А вълшебството

е вътре в нас...!

Правя наниз от звезди,

лунно цвете вплитам в косата

и обличам слънчевата рокля!

Вълшебството е вътре в нас

и тъй прекрасна е нощта...

Ръка подай! Каня те на валс...

Там на бала сред звездите!

Тази златна луна,

само как ме докосна!

И със снежно бели крила...

музата докосната от златен

лунен лъч тъй сладко танцува!

И сътворявам чудеса...

И приказни, приказни вълшебства!

 

17.05.2019г

Катя

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??