Тази златна луна,
само как –
разпръсна мрака!
Усмихна се...
а нощта засия,
обсипана
с безброй звезди!
Тази златна луна,
само как ме докосна...
С мир, любов и светлина
и приказни вълшебства!
А вълшебството
е вътре в нас...!
Правя наниз от звезди,
лунно цвете вплитам в косата
и обличам слънчевата рокля!
Вълшебството е вътре в нас
и тъй прекрасна е нощта...
Ръка подай! Каня те на валс...
Там на бала сред звездите!
Тази златна луна,
само как ме докосна!
И със снежно бели крила...
музата – докосната от златен
лунен лъч – тъй сладко танцува!
И сътворявам чудеса...
И приказни, приказни вълшебства!
17.05.2019г
Катя
© Катя Все права защищены