1.04.2017 г., 23:19 ч.

Те виждат само че си хубава 

  Поезия » Друга
355 0 0

                                                 ТЕ ВИЖДАТ САМО ЧЕ СИ ХУБАВА

 

                                                 Те виждат само че си много хубава,

                                                 не виждат твоето добро сърце,

                                                 в красотата ти така са се изгубили,

                                                 в твоите очи, в твоето лице.

 

                                                 Те виждат само колко си усмихната,

                                                 те дрехите обсъждат дали са с много стил,        

                                                 а мисли разни идват в живота ясен тихо,

                                                 как ти копнееш някой от тях да ти е мил.

 

                                                 Щом те видях разбрах че криеш болката,

                                                 ти криеш я ако при тебе е дошла,

                                                 видял е че си хубава сърцето ти е молело,

                                                 щом срещнала си го, а то Любов ела! 

 

                                                 На него хубостта ти как му се е натрапила,

                                                 той вижда ти очите но нещо в тез очи

                                                 има той не вижда че често изплакваш ги,

                                                 пред мен си и че страдаш понякога личи.

 

                                                 Реалност е те виждат само че си хубава,

                                                 щом хубави сте значи сте толкова студени,

                                                 страх ги е в добротата ви веднъж да се изгубят,

                                                 в очите няма нищо – и сини, и зелени.

 

                                                 Веднага щом видях че ти си хубава,

                                                 разбрах зад хубостта ти се крие и любов,

                                                 как казваш ми Обичам те аз всяка нощ сънувам,

                                                 навън го каза днес ти, за него бях готов.

 

                                                 Ела, не се замисляй, ще хвана аз ръката ти,

                                                 недей да си така угрижена, жадувам те,

                                                 с теб не разговарят, не знаят за мечтата ти,

                                                 ще виждат винаги че ти си много хубава.

 

                                                 16.02.2017    

© Явор спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??