10.08.2017 г., 0:19 ч.

Те знаят 

  Поезия » Философска, Свободен стих
632 0 0

Те знаят


Чашите празни са отново,
след безброй изповедни срещи.
Те знаят, толко много,
колкото самите крием.

 

В себе си много са събрали,
между звънтящите стени...
Поводът сами сa разпознали,
от ехото на нашите усти.

 

В миг душата се потапя в чаша,
а спомените от бутилка се изливат.
Искам толкова да кажа,
но чашите си знаят всичко...

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??