Aug 10, 2017, 12:19 AM

Те знаят 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
663 0 0

Те знаят


Чашите празни са отново,
след безброй изповедни срещи.
Те знаят, толко много,
колкото самите крием.

 

В себе си много са събрали,
между звънтящите стени...
Поводът сами сa разпознали,
от ехото на нашите усти.

 

В миг душата се потапя в чаша,
а спомените от бутилка се изливат.
Искам толкова да кажа,
но чашите си знаят всичко...

© А.А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??