26.07.2021 г., 6:23 ч.

Теб, нямаше те 

  Поезия » Любовна
371 1 1

Теб нямаше те

и никога не те е имало!

Измислих те,

сънувах те в съня си...

Илюзия ли беше?

Ти не ме прегърна никога

и не разбра, колко силно ме боли!

Сърце аз вече нямам- мъртво е.

Душа аз нямам- при тебе отлетя.

Кутия празна съм, картонена-

ненужна никому...

С последен огън да я изгорят!

Пепелта ми нека да хвърлят в морето!

От морето аз дойдох

и нека да се завърна там...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Очень хорошо!Отчаянно, живым голосом...сейчас это роскошь...
Предложения
: ??:??