1.10.2013 г., 22:24 ч.

Тежка артилерия 

  Поезия » Философска
504 0 1

Тежка артилерия

Стреляха в душата ми с оръдия,
нахвърляха и гнили трупове,
робите на свойте тесногръдия,
приготвили и за духа ми клупове.

И стрелях във душите им с оръдия,
уцелих само живи трупове,
роби на несвои тесногръдия,
запенени под гнили клупове.

22. 03. 2013 г.

Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "уцелих само живи трупове..." Поздрави, хареса ми!
Предложения
: ??:??