26.04.2017 г., 13:33 ч.

Тежко му на кантара електронен 

  Поезия » Хумористична
368 1 6

Тежкó им на телесните ми части,
ако дърветата раждаха пасти.
 

Тежкó ѝ на душата ми клета,
ако дърветата раждаха кюфтета.
 

Тежкó им на кръвните ми граници,
ако дърветата раждаха баници...
 

Но най-тежко му на кантара електронен,
като накрая му се кача сит и... многотонен!

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??