Apr 26, 2017, 1:33 PM

Тежко му на кантара електронен 

  Poetry » Humour
373 1 6

Тежкó им на телесните ми части,
ако дърветата раждаха пасти.
 

Тежкó ѝ на душата ми клета,
ако дърветата раждаха кюфтета.
 

Тежкó им на кръвните ми граници,
ако дърветата раждаха баници...
 

Но най-тежко му на кантара електронен,
като накрая му се кача сит и... многотонен!

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??