26.07.2008 г., 8:46 ч.

Текст и прототекст 

  Поезия
1385 0 20

ТЕКСТ:

До скоро си мислех,

че инерцията

е вечен двигател.

До скоро...

Че всичко,

което се случва

е чакало мен.

Да дойда...

Защото,

когато се плъзгаш

по времето,

без усилия- 

си щастлив...

ПРОТОТЕКСТ:

Докато не се появи

котаракът Воланд...

Той ми припомни,

че се наричам МАРГАРИТА

(впрочем, като всички жени)...

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??