19.07.2017 г., 23:13 ч.

Телепатия 

  Поезия
239 1 0

 

Понякога в трапчинката на блузата си
нося  стихове, които приличат 
на току-що излюпени интуиции. 
Понякога се люлеят 
свенливи и натежали, 
под сянката на ресниците
и само крайчетата на устните ми
семпло  намекват, 
че първородното ми име
е Телепатия. 

Затвори очи, да те питам:
Кога ще ми донесеш онази роза, 
която цял час избира за мене?

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??