Теменужената вечер
със своя звезден рай,
се слива с песента
на щурците и дъх
на лято и море,
попива моята душа.
И ден и нощ
за теб си мечтая
да бъда в твоята
прегръдка...
И да заспя на твоето рамо,
закриляна и тъй смирена.
Любовта, пропила се е в мен,
без твоята любов, аз бавно вехна
и само спомени ме топлеха в нощта
и ме даряваха с мечти и надежда.
Теменужената вечер
със своя звезден рай...
ми нашепва тихо твоето име.
Ето моята душа идва при теб,
приюти я в съня си
и я закриляй...
2004г
izumrudkata - Катя
© Катя Всички права запазени