Mar 29, 2017, 2:38 AM

Теменужената вечер 

  Poetry » Free verse
353 3 8

Теменужената вечер

със своя звезден рай,

се слива с песента

на щурците и дъх

на лято и море,

попива моята душа.

И ден и нощ

за теб си мечтая

да бъда в твоята

прегръдка...

И да заспя на твоето рамо,

закриляна и тъй смирена.

Любовта, пропила се е в мен,

без твоята любов, аз бавно вехна

и само спомени ме топлеха в нощта

и ме даряваха с мечти и надежда.

Теменужената вечер

със своя звезден рай...

ми нашепва тихо твоето име.

Ето моята душа идва при теб,

приюти я в съня си

и я закриляй...

 

2004г

izumrudkata - Катя

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??