1.08.2016 г., 18:54 ч.

Терор ислямистки! 

  Поезия » Гражданска
330 1 1

ТЕРОР ИСЛЯМИСТКИ

Убиват уж в защита на Исляма,
дори децата учат да убиват.
Защитата – жестока е измама,
а истинските цели се прикриват.

Целта е не защита, а парите,
богатството, властта, разкоша за едни –
самопровъзгласили се водачи на тълпите,
игра жестока със човешките съдби.

А може би целта е по-далечна –
ислямизирането на света.
Дали войната на религии е вечна,
щом води до парите и властта?

Един е Бог за всички на земята
и всички нас еднакво Бог обича.
Уж в името му води се войната,
а всъщност любовта към Бога се отрича.

Бог е любов, а не омраза и война.
Бог иска като братя да живеем.
Обича ни и иска всички хора по света
да се обичаме, с любов да оцелеем.

© Мария Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми гражданската ти позиция, Мария! Особено финалът е много силен! Поздрави!
Предложения
: ??:??