22.06.2006 г., 15:47 ч.

The power of LOVE 

  Поезия
1513 0 3
The power of LOVE

Ако мога да изразя сладостта
от това да съм в твоята снага.
 Ако можех да кажа дума една,
която да опише радостта.
Ако можех да ти се отплатя
 за всяка дарена топлота...

То няма да ми стигне светът,
дори ако ти го подаря.
С звездите в нощното небе
и капките от световното море.
 Само дума една има за това,
това е СИЛАТА НА ЛЮБОВТА!

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??