9.06.2007 г., 13:30 ч.

Ти 

  Поезия
665 1 5
                                                                 Ти
   
                                             Помниш ли, когато безутешна
                                             скитах се сред пепел от мечти?
                                             Молех се, копнеех да те срещна,
                                             ала срещнах друг. Не беше ти.


                                             Помниш ли, когато без посока
                                             лутах се сред дъжд от клевети.
                                             Предадена, пронизана от болка...
                                             Друг помогна ми, не беше ти.
                                             
                                             Но  знаеш ли, когато се изправя,
                                             покорила звездни висоти,
                                             друг ще страда - беден, изоставен -
                                             и този път това ще бъдеш ти.
                                                                             

© Христина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??