29.10.2008 г., 18:11 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
1473 0 8

Усетих те и спрях се, кой бе ти?

И без да искам,  цялата магия позволих.

И влезе ти в живота ми тогава,

изпълни дните ми с пламък и жарава,

разкъса всичко старо там.

Мигове за мен, прекрасни с теб,

чакани, мечтани, несравними 

докоснати от висшата магия,

наречена любов.

© Боби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??