Подари ми статуетка
на красиво, нежно момиче,
небето осеяно с хиляди звезди
и мигове изпълнени с мечти.
Приюти ме нежно и мило
в своята мъжка прегръдка,
с обещания за любов вярна,
че съм единствена и само една.
На мъжките думи, не вярвам.
А в погледа и огъня в очите им,
които ма карат да потръпвам
от топлината и нежността им.
© Елена Всички права запазени