4.02.2024 г., 19:27 ч.

Ти 

  Поезия » Друга
91 0 2

Ти

Гледам те и сякаш виждам всичко.

Слънцето, морето,  та даже и небето.

И погледът ми знам, че ме издава,

защото свети когато си до мен.

 

Потъвам бавно в твоята усмивка,

сърцето бясно тръгва да тупти.

Страните румени, лицето ми с усмивка.

Навлезе в света ми и всичко промени.

 

Понякога ми стига просто да те видя

и всякаш вече тръгва моя ден.

И искам само тихо да приседна,

да те погледам и да съм добре.

© Радка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??