7.06.2016 г., 20:44 ч.

Ти 

  Поезия » Друга
301 1 0

Ти се появи в живота ми внезапно;

като слънчев лъч в мрачен ден.

Разкъса мъглата; сивотата

и ми озари душата.

Ти ме караш да се смея; да лудея;

да бъда палаво дете;

тичащо на воля сред нивята

и обичащо безкрай свободата.

Ти ме караш да бъда писател и поет като Омир и Сафо: търсеща слова; изкарани дълбоко от моята душа.

Да те опише пред света.

Ти ме караш да рисувам като Кало и Дали:хиляди картини; образи; море; небе и във 

всичко теб да търси моето сърце.

Това съм аз:безброй личности и имена и зад всяко ти стоиш и караш да се чувствам най -специална на света!

 

 

© Кунка Грохлева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??