22.04.2013 г., 10:48 ч.

Tи... 

  Поезия » Любовна
1114 0 1

Ти ме накара да вярвам в любовта!
Ти ми показа едно щастие, което никой друг не може да ми даде!
Ти запали огън в моето сърце, то крещи искам теб, искам да държа ръката ти.
Мога да гледам очите ти цял живот и пак няма да ми е достатъчно!

Ти за мене си всичко!
Ти за мене си любовта!

© Венцислав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??