6.12.2014 г., 19:52 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
696 0 0

Ти

 

 

Ти си моя нежен лъч светлина

в моите най-мрачни часове на нощта,

озаряваш живота ми с прекрасни искри

и караш твореца щастлив да твори.

 

Ти си единствена утеха за моята душа

в нейните най-тежки моменти на страх и тъга,

караш я отново жива за теб да гори,

само щом погледне в твоите красиви очи.

 

Ти си жената, що кара сърце ми да бие,

когато то иска просто да спре и да се свие,

щом те види започва пак свободно да диша,

за теб то винаги ще живее, защото те обича!

 

 

03.12.2014г. София

Кристиан Дочев

© Кристиан Дочев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??