Ти нежна струна дръпна в моята душа
и мислите ми странно завъртя,
пробуди ми ти всички сетива,
изпълни ме със звук и светлина.
И цялата си нежност ми дари,
и празнотата в мен стопи,
и зазвъня с дивна красота
мелодията твоя в моята душа.
И стана жива част от мен сега,
тъй животворна, светла, чудна,
накара ме с блясък в очите да искря
и с всяка фибра нежно да трептя.
© Сеси Всички права запазени