14.02.2017 г., 19:29 ч.

Ти... 

  Поезия » Любовна
851 5 9

Моя слабост и моя сила...
Спокойствие... и тревожност.
Хладен страх и топла закрила...
Моя сбъднатост... и невъзможност.
Кой те прати в живота ми тих
и в сърцето ми те засели?
Многоточие в моя стих
и безсъние във неделите...
Моя радост... и моя мъка.
Моя близост... и разстояние.
Кратка среща и дълга разлъка...
Мое най-тежко изпитание!
Ще копнея за теб, докато
във гръдта ми кръвта пулсира...
Ако ти ме попиташ „Защо?”
ще ти кажа: „Без теб умирам!”
Аз съм тук!... Само твоя, и влюбена!
Малко тъжна... и много щастлива!
Ти... любов моя, дълго жадувана!...
От живота ми не си отивай!...
 
Павлина Соколова

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??