2.03.2017 г., 20:04 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
233 0 1

Как ми липсваш ти –

ангел чист и свят,

венец на моите мечти,

на люляк чуден цвят.

 

Сиянието на звездни небеса,

свежо като утринна роса,

от очи, невинни кат' дете

озари ме, но далеч са те...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??