Mar 2, 2017, 8:04 PM

Ти 

  Poetry » Love
244 0 1

Как ми липсваш ти –

ангел чист и свят,

венец на моите мечти,

на люляк чуден цвят.

 

Сиянието на звездни небеса,

свежо като утринна роса,

от очи, невинни кат' дете

озари ме, но далеч са те...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??