Някъде из всичкото това време разбрах – любовта не се връща,
тя се предава, върти, преобразява.
Прилича на море и буря, и пожар.
Тръгват си вълните, винаги различни,
когато не дописват фантазия,
пясъка застудява под краката.
Някъде прочетох, че не казаното е отговор също, ала не е мълчалив, а най-боли
От хиляди не дадени присъди,
аз зачуках си алиби .
С теб била съм, не ме изпраща.
Кажи ми колко думи премълча,
ще ти ослужа със една.
Изкуството е непрочетена книга и борба.
Счупеното не носи щастие, то просто се лепи, купува или хаби.
Думата, която липсва си “ти”.
© Мила Всички права запазени