Поискаш ли, ти можеш
до късно да лудуваш,
дочула отдалече
зова на любовта!
Да пееш и играеш
и страстно да танцуваш,
такава, както беше
в разцвет на младостта!
Духовна, психоложка,
една си от жените,
под знака на Телеца,
родени през април,
когато ме погледнеш –
познаваш по очите
проблемите, които
до днес не съм решил!
Макар да е съдбата
към теб била сурова,
смирено си приела
без никой да виниш.
и с тази доброта си
ти винаги готова,
при нужда на човека
надежда да дариш!
Последната ни среща
запали чувства, дето
макар да съм на вид
стеснителен и плах,
искрата на Венера
пробуди се в сърцето,
поисках да ти кажа...
но смелост не събрах!
1 ч., 5 ноември 2009
"Повеите на любовта" първа книга
цикъл: "За втори път"
Свързани произведения: "В сърцето цветето съзрява",
"Повейте на любовта" - 1 книга, цикъл: "За втори път"
© Иванъ Митовъ Всички права запазени